Vi kan hjælpe dig, hvis du har en sag om tvangsfjernelse, der skal genbehandles.
Hvis børn- og unge-udvalget tidligere har godkendt en akut tvangsfjernelse af dit barn, skal sagen genbehandles, når dit barn har været fjernet i 4 uger.
Det samme gælder, hvis der tidligere er truffet afgørelse om, at dit barn skulle være anbragt udenfor hjemmet i en tidsbegrænset periode på typisk 1-2 år. Uanset hvad er det en god idé at kontakte en af vores familieretsadvokater, så vi kan rådgive og vejlede dig gennem forløbet.
Det er meget vigtigt, at du har os med til mødet omkring genbehandling af din sag, da det kan få store konsekvenser fremadrettet. På dette møde kan det nemlig besluttes, at dit barn (igen) skal være anbragt udenfor hjemmet typisk i op til 2 år. Vi er eksperter i sager om tvangsanbringelse og undersøger hvorvidt, sagen kan vurderes på et nyt grundlag.
Gratis advokathjælp indtil eventuel retssag
Du skal ikke betale for at have din advokat med i sager omkring tvangsfjernelse. Først, hvis sagen skal for Familieretten, kan der komme udgifter for dig.
Hvis det bliver aktuelt, giver vi dig et økonomisk overblik inden vi går i gang med sagen.
Derfor skal du vælge vores familieretsadvokater
- Vi taler din sag i børne og unge-udvalget – vi er din sikkerhed for, at du bliver hørt under sagen
- Vi er eksperter inden for tvangsfjernelse og har hjulpet mange forældre med denne type sager
- Vi gennemgår alle oplysninger for at finde dokumentation for at dit barn skal hjemgives
- Vi rådgiver og støtter dig gennem hele det svære forløb
- Vi sikrer, at dine rettigheder bliver overholdt
- Vi vejleder dig om dine klagemuligheder
Sådan foregår forløbet om genbehandling af tvangsfjernelse hos os
Vi vil anbefale dig, at du lader os bistå dig på så tidligt et tidspunkt som muligt, så vi sammen kan gennemgå sagen og finde de bedste argumenter for, hvorfor dit barn skal hjem igen. På denne måde har du de bedste muligheder, for at få dit barn hjem igen.
Inden mødet med kommunen gennemgår vi sagen sammen med dig. Vi undersøger, om kommunen har overholdt de forpligtelser, den har, når en tvangsfjernelse skal opretholdes. Det sker desværre, at kommunen ikke overholder sin forpligtelse til at arbejde for, at barnet kan komme hjem så hurtigt som muligt.
Hvis ikke børn- og unge-udvalget beslutter, at dit barn skal hjem igen, kan du klage over afgørelsen til Ankestyrelsen. Her bistår vi dig og deltager på mødet uden udgifter for dig.
Hvis du heller ikke får medhold i Ankestyrelsen, kan sagen om tvangsfjernelse indbringes for Familieretten – ofte uden udgifter for dig.