MORTEN DAHL

MORTEN DAHL

Advokat
Telefon: 
72 14 11 15
Mobil: 
22 10 17 70

Morten er daglig leder af advokatfirmaets afdeling i Aarhus. 

Han blev uddannet jurist på Aarhus Universitet i 2012 og blev færdig som advokat i 2016.   

Morten er specialist inden for køb og salg af fast ejendom og særligt i rådgivning indenfor ejendomshandler, hvilket han har beskæftiget sig med i flere år. Han taler med vores klienter i øjenhøjde, hvilket gør, at de bliver trygge ved forløbet.   

Inden for erstatningsret fører han mange sager vedrørende fritidsskader, arbejdsskader, voldsofferskader, patientskadesager samt hændelige personskader. Han er nem og komme i kontakt med, hvilket gør vores klienter føler, at de har en med sig igennem det lange og opslidende forløb. I så fald disse sager ender i retten, er det Morten som med sin store proceserfaring fører disse sager. Han møder jævnligt i retten med vores klienter    

Morten har også stor ekspertise inden for tvangsfjernelsessager, som han fører i Børn -og Ungeudvalget, Ankestyrelsen og i retten. Her bruger han både sin høje faglighed og omsorgsfulde side.    

Før han kom til advokatfirmaet har han haft en karriere i Justitsministeriet, hvor han har tilegnet sig en specialistviden inden for udlændingeret.  

Udover Mortens arbejde som advokat er han også hyppigt foredragsholder inden for retsområderne køb og salg af fast ejendom, erstatningsret og tvangsfjernelsesager for foreninger, organisationer og borgere.  

Medarbejdere

x
x

Skriv en besked til