CHRISTIAN SKOV JAKOBSEN

CHRISTIAN SKOV JAKOBSEN

Advokat
Telefon: 
86 92 33 00
Mobil: 
22 10 17 66

Christian er daglig leder af advokatfirmaets afdeling i Hørning.  

Han blev uddannet jurist på Aarhus Universitet i 2014 og blev færdig som advokat i 2017. 

Christian er specialiseret inden for fast ejendom og har hjulpet adskillige af vores klienter trygt gennem deres ejendomshandler. Her taler han med vores klienter i øjenhøjde, hvilket gør, at de har forståelsen med i forløbet. Derudover rådgiver Christian med høj faglighed om testamenter, samejeoverenskomster og ægtepagter, som han har udarbejdet for adskillige klienter i tidens løb.   

Han har stor ekspertise inden for forældremyndigheds- og bopælssager, hvor han er meget tilgængelig for vores klienter, samt han formår på bedste vis at kontrollere det høje spændingsniveau.     

Retssager er også Christians spidskompetence, hvorfor han jævnligt møder i retten for vores klienter.  

Han bliver også oftest udpeget som bobestyrer i dødsboer, hvor han med sin specialiseret rådgivning og praktiske tilgang til tingene formår at få afsluttet bobehandlingen på en effektiv og ordentlig måde.

Christian har ligeledes ansvaret for advokatfirmaets gratis offentlige retshjælp, hvor alle klienter kan komme og få rådgivning om alle slags juridiske problemstillinger.     

Udover sit virke som advokat har han afholdt adskillige foredrag om retsområderne fast ejendom samt arv og testamenter for banker, foreninger og borgere. Han underviser også universitetsstuderende i både Aarhus og København inden for dødsbobehandling og forældremyndigheds- og samværssager. 

Medarbejdere

x
x

Skriv en besked til